Hae asukkaaksi

Täytä hakemus: 

Clavikseen voit hakea heti, kun sinut on hyväksytty Sibelius-Akatemian opiskelijaksi. Asunnon saaneille ilmoitetaan asuntopaikasta viimeistään heinäkuussa. Valitsematta jääneet hakijat asetetaan jonoon, joka on voimassa syyslukukauden. Hakemuksia voi tämän jälkeen uusia.

Jos et saa asuntoa Claviksesta, kannattaa tiedustella asumismahdollisuuksia esimerkiksi Helsingin Seudun Opiskelija-Asuntosäätiö HOASilta.

Vuokrat 448 euroa pienemmän huoneen (18m2) ja 576 euroa isomman huoneen (23m2) osalta. Lisäasukkaan kanssa jaetun huoneen vuokra on 20 euroa enemmän.

Otamme myös vastaan kesäasuntohakemuksia.

Vuokrasopimus tehdään joko toistaiseksi voimassa olevaksi tai määräaikaiseksi. Määräaikaisissa sopimuksissa vuokra on maksettava vuokra-ajan loppuun asti.

Kun pyrit Clavikseen asumaan, toimi näin:

  1. Täytä oheinen hakulomake (Sibelius-Akatemian opiskelijoille ja kesäasukkaille eri lomakkeet). Liitä hakemukseen hyväksymiskirje (uudet opiskelijat) tai opintosuoritusote (vanhat opiskelijat). Voit lähettää skannatut liitteet sähköisen hakemuksesi mukana tai sähköpostilla.
  2. Kun sinut on hyväksytty asukkaaksi, maksa vuokratakuu eräpäivään mennessä. Vuokratakuun suuruus on sama kuin 1 kk vuokra.
  3. Nouda avaimet. Lisätietoa sisäänmuuttamisesta ja avainten noudosta löydät täältä.