Sisäänmuutto

Avainten nouto

Avaimet noudetaan Helsingin Lukkonikkari Oy:n toimipisteestä (yhteystiedot alla).
Avaimet on noudettava (sekä poismuuttaessa palautettava) toimipisteen aukioloaikojen puitteissa. Otathan sen huomioon muuttopäivää suunnitellessasi.

Yhteystiedot:

Helsingin Lukkonikkari Oy
Kauppalantie 14, 00320 Helsinki
P. 09 5871 532
Avoinna: ma-pe klo 9-17

Avainten katoaminen:
Jos avain katoaa, ota yhteyttä Jari Kauraan tai Alltime Helsinki Oy:n päivystysnumeroon 010 583 7070 oven avausta varten.

Huom! Uuden avaimen ja lukon sarjoittaminen kustantaa asukkaalle 300 €. Uudet avaimet teettää Helsingin Lukkonikkari Oy. Asukas on avainta noutaessaan sitoutunut maksamaan kustannukset avaimen hukkuessa. Asukas voi asuessaan myös teetättää ja kustantaa itselleen uuden avaimen toisessa lukkoliikkeessä, mutta jos poismuuton yhteydessä palautettavat avaimet eivät täsmää sisäänmuutossa saatuihin, kustannus on 300 €, joka vähennetään vuokravakuudesta.


Vuokratakuu

Muuttaessasi Clavikseen sinun tulee maksaa yhden (1) kuukauden vuokran suuruinen vuokratakuu. Vuokratakuu maksetaan sisäänmuuton yhteydessä saatavalla laskulla. Takuu palautetaan vuokrasuhteen päättyessä takaisin asukkaalle edellyttäen, että huone on jätetty siivottuna ja moitteettomassa kunnossa sekä avaimet täsmäävät palautettaessa niihin avaimiin, jotka asukas sai muuttaessaan sisään.


Huoneistossa

Huonekalut:
Clavis tarjoaa asukkaan halutessa kalusteina sängyn + patjan, laatikoston ja pöydän + tuolin. HUOM! Kalustetoiveet tulee ilmoittaa ennen muuttopäivää Jari Kauralle tai Johanna Hämäläiselle (johanna.hamalainen@kiinteistotahkola.fi), jotta kalusteet voidaan järjestää huoneeseen valmiiksi ennen asukkaan varsinaista muuttoa.

Lakanat ja peitot:
Lakanat ja peitot tulee jokaisen asukkaan hankkia itse.

Keittiö:
Kokkaaminen on mahdollista Claviksen alakerran keittiössä. Keittiö on asukkaiden käytössä vuorokauden ympäri. Keittiöstä löytyy kaksi uunia ja liedet, sekä jääkaappipakastin. Huoneissa ei ole varsinaisesti keittiötarvikkeita.


Lisätietoa

Vuokrasopimukseen, vakuuteen ja laskuihin liittyvät asiat sekä kalustetoiveet, ym.
Johanna Hämäläinen (Kiinteistötahkola Oy)
johanna.hamalainen@kiinteistotahkola.fi

Oven avaukset, huollot, korjaustarpeet, kalustetoiveet, huoneistoon tai taloon liittyvät asiat, ym.
Jari Kaura (Alltime Helsinki Oy)
päivystys Claviksella: ma klo 8-10 sekä pe 15-17
muina aikoina: 010 583 7070 (asiakaspalvelu)