Poismuutto

Irtisanominen

T Jos vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi, irtisanominen tulee toimittaa ajoissa. Irtisanomisaika 1 kk lasketaan kuluvan kuukauden lopusta, joten irtisanominen tulee toimittaa aina poismuuttokuukautta edeltävän kuukauden aikana. Esimerkiksi, jos poismuutto tapahtuu 28.2., irtisanominen tulee toimittaa sähköpostilla tammikuun aikana osoitteeseen clavis@ovv.com.

Määräaikaiset sopimukset päättyvät silloin kuin sopimukseen on kirjattu ja poismuuton tulee tapahtua sopimuksen viimeisenä päivänä.

Yliopiston loppututkinnon suorittanut asukas on oikeutettu asumaan talossa sen lukukauden loppuun, jonka aikana hän on tutkintonsa suorittanut. Sama koskee asukasta, joka eroaa yliopistosta loppututkintoa suorittamatta. Vaihto-opiskelijan asumisoikeus määrittyy myönnetyn vaihto-opiskeluperiodin mukaisesti.


Muuttosiivous

Huoneen tulee jäädä tyhjäksi ja siistiksi muuton jälkeen.
Täältä löydät tarkemmat ohjeet siivoukseen:

Myöskin kaikki Clavikselta lainatut tavarat tulee palauttaa muuton yhteydessä sinne, mistä ne on lainattu. Isoja kalusteita palauttaessa tulee ottaa yhteyttä kiinteistönhoitajaan. Yhteystiedot löytyvät täältä.


Avainten palauttaminen

Avaimet palautetaan Helsingin Lukkonikkari Oy:n toimipisteeseen (yhteystiedot alla).
Avaimet on palautettava toimipisteen aukioloaikojen puitteissa. HUOM! Otathan huomioon poismuuttoa suunnitellessasi, että ehdit palauttaa avaimet muuton jälkeen klo 17 mennessä Lukkonikkareiden toimipisteeseen!

Yhteystiedot:
Helsingin Lukkonikkari Oy
Kauppalantie 14, 00320 Helsinki
P. 09 5871 532
Avoinna: ma-pe klo 9-17

Huom! Asukas on avainta noutaessaan sitoutunut maksamaan kustannukset avaimen hukkuessa. Jos olet asuessasi Claviksella teetättänyt ja kustantanut itsellesi uuden avaimen jossain toisessa lukkoliikkeessä kuin Lukkonikkareilla, ja poismuuton yhteydessä palautettavat avaimet eivät täsmää sisäänmuutossa saatuihin, kustannus on 300 €, joka vähennetään vuokravakuudesta.


Vuokratakuun palauttaminen

Takuu palautetaan vuokralaisen tilille. Pankkitiedot tulee ilmoittaa OVV:lle clavis@ovv.com, kun muutto on suoritettu ja avaimet palautettu. Takuu palautetaan, kun huoltomies on tarkastanut huoneen ja kaikki avaimet on palautettu sovitusti. Palautuksen aika arviolta yhdestä kahteen viikkoa, jos kaikki asiat on hoidettu sovitusti poismuuttoon mennessä.


Lisätietoja varten yhteystiedot löytyvät täältä.