Asuminen


Kiinteistönhoitaja

1.2.2022 alkaen kiinteistöä hoitaa Noste Kiinteistöpalvelut Oy. Talonmies on tavoitettavissa paikan päällä ma klo 8-10 sekä pe klo 15-17.

Email: noste@laatutakuuketju.fi

Puh. 0500-767 635 (24 h)


Oven avaus

Jos avaimesi on jäänyt kotiin (mutta et ole kadottanut sitä kokonaan), soita kiinteistöhuollon päivystysnumeroon oven avaamista varten: 0500-767 635.

Maksu oven avaamisesta:
Arkisin (klo 8-16) 20€
Muina aikoina 80 €
Laskutuslisä 15 €


Jos olet kadottanut avaimen, ota yhteyttä Helsingin Lukkonikkariin:

Helsingin Lukkonikkari Oy
Kauppalantie 14, 00320 Helsinki
P. 09 5871 532
Avoinna: ma-pe klo 9-17

Huom! Aukioloaikojen ulkopuolella ota yhteyttä kiinteistöhuollon päivystysnumeroon, puh. 0500-767 635


Lisäasukas

Huoneisiin ei saa majoittaa muita henkilöitä kuin vuokrasopimuksessa mainitut. Jos sinulle on tulossa vieras pidemmäksi aikaa (yli 7 päivää), ilmoita asiasta isännöitsijälle. Lisäasukkaasta veloitetaan 20 euron vesimaksu kuukaudessa.


Kesäasukas

Claviksen asukkaana sinun on mahdollista antaa huoneesi vuokralle touko-elokuussa. Toistaiseksi voimassa olevissa vuokrasopimuksissa vuokranmaksuvelvollisuus jatkuu kesän yli, mikäli huoneeseen ei saada kesäasukasta. Suosittelemme asukkaita olemaan itse aktiivisia kesäasukkaan hankkimisessa. Kesäasukkaasta on ilmoitettava Hugo Huotarille: hugo.huotari@kiinteistotahkola.fi).


Kotieläimet

Kotieläimet eivät ole sallittuja Claviksella.


Hiljaisuus

Hiljaisuutta tulee noudattaa klo 22.00–9.00 koko talossa mukaan lukien piha-alueet. Lauantaisin, sunnuntaisin ja pyhäpäivisin hiljaisuus jatkuu klo 10.00 asti.


Harjoittelu

Claviksessa voi harjoitella omassa huoneessa arkisin klo 9.00-22.00. Viikonloppuisin ja pyhinä harjoittelu on sallittu klo 10.00-22.00. Kellarissa harjoittelu on kuitenkin aina sallittu klo 8.00-22.30. Kellarin harjoittelutiloista löytyy muutama piano ja yhdet kirkkourut. Claviksen ensimmäisessä kerroksessa on juhlasali, jossa on flyygeli. Sen voi varata harjoituskäyttöön merkitsemällä nimensä aulassa olevaan vihkoon. Juhlasalissa saa harjoitella klo 9.00-22.00.


Yleiset tilat

Claviksen ensimmäisessä kerroksessa on yleinen oleskelutila, jossa asukkailla on käytössä televisio sekä kaksi tietokonetta. Alakerrassa on myös langaton verkko.


Internetyhteys

Claviksen aulassa on asukkaiden käytössä langaton internetyhteys. Asukkailla on myös mahdollisuus saada Elisan internetyhteys huoneeseensa. Vuokraan kuuluu yhteys Elisa Laajakaista -yhteys perusnopeudella (10 Mbs), lisämaksusta on mahdollisuus saada jopa 100 Mbs:n yhteys.


Siivous

Claviksen jokaisessa kerroksessa on siivouskomero, josta löytyy muun muassa imuri ja muita siivoustarvikkeita. Claviksen takapihalla on mattojen tamppaustelineitä.


Säilytystilat

Kellarissa on asukkailla käytössä huoneen numerolla merkityt säilytystilat, jotka ovat kooltaan noin 1mx1mx1m. Asukas vastaa itse säilytystilansa lukitsemisesta. Säilytystilat eivät ole käytössä kesäasukkaille.


Sauna

Claviksen kellarissa on talon asukkaille tarkoitettu sauna. Saunan lämpiämisajat on ilmoitettu saunaosaston ovessa.


Pyykkitupa

Kellarista löytyy pyykkitupa, jossa on kaksi pesukonetta ja kuivuria. Koneet tulee varata etukäteen merkitsemällä nimensä pääaulassa sijaitsevaan vihkoon. Pyykkituvan yhteydestä löytyy myös silityslauta ja -rauta sekä mankeli.


Pysäköinti

Claviksen pihassa on merkityt pysäköintipaikat. Taloa lähimpänä olevat paikat on varattu talon asukkaille. Kauempana sijaitsevat pysäköintipaikat on tarkoitettu vierailijoille. Ota yhteyttä kiinteistönhoitajaan, jos haluat asettua jonoon pysäköintipaikkaa varten. Parkkipaikka 10€/kk 1.7.2020 alkaen.


Polkupyörät

Kaikkien asukkaiden on keväisin merkittävä polkupyöränsä nimellään ja huoneennumerollaan. Nimeämättömät pyörät otetaan talteen ja korjataan yleiseen käyttöön.


Tupakointi

Tupakointi on kielletty kaikissa muissa tiloissa parvekkeet ja piha-alueet mukaan lukien, paitsi tupakointipaikoilla.


Yleinen hätänumero

Yleinen hätänumero on 112, johon tulee soittaa välittömän vaaran uhatessa. Hätänumeroon voi soittaa myös ilman sim-korttia.